Vi som jobbar på Flower house Båstad

Här har ni oss, det är vi som möter er i butiken! Vi är ett glatt gäng som finns här för er! Varmt välkomna!
Det är jag som är Therese!

Det är jag som är Therese!

Jag har alltid haft ett stort intresse för blommor och när tiden var inne så bestämde jag mig för att utbilda mig till florist på Ingvar Strandhs Blomsterskola i Oxie. Jag arbetade sedan extra i några butiker, bl.a i denna butik. I oktober 2012 tog jag över Flower house och har ägt butiken sedan dess! Jag är både stolt och glad att arbeta som florist och blomsterhandlare i vackra Båstad!
Vår blomstrande miljö, mina fantastiska anställda och alla våra underbara kunder förgyller mina arbetsdagar varje dag!!
Det är jag som är Pauline!

Det är jag som är Pauline!

Jag sökte arbete på en handelsträdgård när jag var 20 år och sedan dess har jag varit fast i blommornas fantastiska värld! Jag utbildade mig till florist på Munkagårds-gymnasiet i Tvååker och tog mitt gesällbrev hösten 1992.Jag har arbetat i några olika butiker och sedan Maj 2016 har jag varit anställd hos Therese i Båstad. Jag har alltid känt mig hemma med mitt kreativa arbete och framför allt gillat alla härliga människor man möter!

Det är jag som är Camilla!

Det är jag som är Camilla!

Efter många år i vården sadlade jag om och utbildade mig till florist på Ingvar Strandhs blomsterskola. Jag började som timanställd hos Therese och blev fast anställd februari 2020. Det känns som att jag lever min dröm, älskar varje dag när jag kör till jobbet. För mig är kunden i fokus viktigt, att kunna förmedla trygghet i både glädje och sorg. Binda vackra buketter, skicka blomsterbud, finnas till hjälp, ett leende, ett skratt en allt-i allo!